Vēdiskais skatījums par Marsa tranzītu laika posmam līdz 2023. gada martam

Laika posmā 31 . Oktobris 2022- 12. Janvāris 2023 Marss (Mangal) būs retrogrāds un relatīvi ilgu laika posmu atradīsies Vērsī (Vrišabha) (14. Novembris 2022 - 12. Marts 2023).

Retrogrāda Marsa periods ir lieliski piemērots, lai analizētu savu rīcību un izdarītu pareizos secinājumus no pieļautajām kļūdām, kā arī lai atbrīvotos no tādiem uzvedības modeļiem, kuri vairākkārt atkārtojas mūsu dzīvēs. Ir svarīgi virzīt Marsa enerģiju mums katram vēlamajā virzienā. To var paveikt stādot savas rīcības plānus un definējot mērķus. Izvairieties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas un izmantojiet šo laiku, lai apstātos, padomātu, paanalizētu un atpūstos. Aktīvu darbību rekomendējams veikt pēc 12. Janvāra 2023.

Pacietība un plānveidīgums ir atslēgas vārdi, lai Marsa tranzīta enerģiju savaldītu un novirzītu vēlamajā virzienā. Atkarībā no tā, kura astroloģiskā māja mums katram atrodas Vērša zvaigznājā, daļa cilvēku var izjust sagurumu, panīkumu. Ja tā ir, tad nevajag uzsākt jaunas lietas. Visums skaidri saka: “Apstājies! Padomā vēlreiz ko Tev to vajag šajā dzīvē izdarīt.”

Kopumā Marsam atrodoties Vērsī cilvēki kļūst atturīgāki, novirza savu enerģiju naudas pelnīšanai. Mazāk ir izteikta vēlme būt priekšā visiem. Darbinieki strādā mērķtiecīgāk, pārdomātāk un sagaida labu atalgojumu par savu darbu. Šajā laikā pieaug interese par kvalitatīvām, ekskluzīvām un dārgām lietām.

Uzņēmumos darbiniekiem ir vairāk izteikta vēlme pieprasīt labu samaksu par savu darbu. Darba devējiem tas jāpatur prātā, pieņemot darbā cilvēku.

Viss, ko iesāksiet šī tranzītā laikā, uzņems apgriezienus lēnām, iespējams, prasīs papildus ieguldījumus, bet nākotnē nesīs ienākumus. Iespējams, ka pieaug nekustamo īpašumu pārdošanas apjomi.

Tālākā prognoze ir veidota atkarībā no tā, kur Vēdiskajā dzimšanas horoskopā atrodas Jūsu Mēness (Čandra) vai Ascendents (lagna).

Marsa tranzīts 1. mājā (Ascendents vai Mēness atrodas Vērsī)

Šajā periodā ir svarīgi pievērst uzmanību partnerattiecībām, jo ir paaugstināts strīdu un skandālu risks. Iespējams, ka jārisina jautājumi saistīti ar mantojumu. Rekomendējami braucieni. Tas mazina stresu. Aktualizēsies nekustamā īpašuma tēma.

Marsa tranzīts 2. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Aunā)

Var tikt aktualizēta finansu, nodoklu, nereģistrētu ieņēmumu tēma. Ļoti rekomendējams padomāt par materiālo resursu taupīšanu. Šajā periodā būs iespējams saglabāt līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Jāpievērš uzmanība komunikācijai. Tā var kļūt skarba, neiecietīga. Jūs varat kādu aizvainot.

Marsa tranzīts 3. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Zivīs)

Klasiska situācija, kad ienākumi ir atkarīgi no paša pieliktajām pūlēm. Tie, kas šajā laikā kaut ko darīs, mēģinās virzīties uz priekšu, var cerēt uz rezultātu. Visums ir labēlīgs paša vēlmju realizēšanai. Ceļošana būs veiksmīga. Rekomendējamas sporta un fiziskās aktivitātēs.

Marsa tranzīts 4. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Ūdensvīrā)

Būs izteiktāka vēlme izklaidēties. To noteikti ir vērts darīt, kā arī ceļot. Šī tranzīta dienās ir svarīgi izdarīt kaut ko tādu, ko iepriekš nevarēja izdarīt, vai arī pabeigt kaut ko tādu, kas bija iesākts agrāk un nepabeigts. Uzlabojas iespējas atrisināt kādu jautājumu, ko līdz šim nevarēja atrisināt.  

Marsa tranzīts 5. mājā (Ascendents vai Mēness Mežāzī)

Labs laiks, lai sasniegtu jaunu līmeni, kļūtu populārāks, iegūtu papildu izglītību. Tas, par ko ilgi sapņojāt, var piepildīties. Šis ir labvēlīgs laiks ienākumu gūšanai, kā arī nākotnes plānošanai. Bērni var kaitināt. Esat pacietīgāks.

Marsa tranzīts 6. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Strēlnieka zīmē)

Šajā laikā var tikt aktuālizēti veselības jautājumi, kā arī var aktivizēties ienaidnieki un nelabvēļi. Darbā vidē vai attiecībās ar radiniekiem var veidoties nepatīkama atmosfēra (tenkas, intrigas). Arī attiecības ar bērniem šajā laikā var būt sarežģītas. Esat pacietīgāks, uzklausiet bērnus rūpīgi; ja nepieciešamas, noteikti palīdziet viņiem.

Marsa tranzīts 7. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Skorpionā)

Iespējama konkurences cīņa ar partneri laulībā vai biznesā. Esat diplomātiskāks un meklējiet saskarsmes punktus. Ļoti iespējams, ka būs viņiem jāpalīdz. Noteikti to dariet. Ja jūs nepalīdzēsit, partneri sāks ar jums konkurēt.

Marsa tranzīts  8. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Svaros)

Iespējamas neplānotas situācijas. Esat uzmanīgi braucienos, jo īpaši neplānotos. Samērā augsts negadījumu risks. Nav ieteicams veikt ķiruģiskas operācijas šajā periodā. Jums vai jūsu partnerim var būt slepeni sakari. Pārmērīga seksuālā enerģija var transformēties aizkaitināmībā.

Marsa tranzīts  9. mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Jaunavā)

Šajā periodā var rasties veselības problēmas tēvam vai priekšniekam, vai arī var veidoties konflikti ar šiem cilvēkiem. Šī tranzīta laikā nav ieteicams ceļot, jo iespējami nepatīkami starpgadījumi braucienos kā arī traumas. Brāļi, māsas, kaimiņi, apkārtne var satraukt.

Marsa tranzīts 10. mājā (Ascendents vai Mēness atrodas Lauvā)

Labs stāvoklis darbam, karjeras izaugsmei. Vērsiet visas savas pūles šajā virzienā. Nebremzējiet situācijas un veiksme nāks. Var veikt nekustamā īpašuma, transportlīdzekļu pārdošanu vai remontu

Marsa tranzīts 11. mājā (Ascendents vai Mēness atrodas vēzī)

Šī situācija pozitīvi ietekmē karjeru, ienākumu pieaugumu un palīdz gūt jaunus ienākumus avotus. Pievērsiet uzmanību savu bērnu veselībai. Iespējami konflikti ar tuvākajiem radiniekiem.  

Marsa tranzīts 12. Mājā (Ascendents jeb Mēness atrodas Dvīņu zīmē)

Šajā periodā var būt veselības problēmas. Tiks aktualizēta finansu tēma, jo palielinās neplānotu zaudējumu risks. Rūpīgi pārdomājiet visus maksājumus un pirkumus. Var veidoties iekšējs nemiers un satraukums.

Šajā rakstā ir apskatīta tikai Marsa (Mangal) ietekme, kura nenoliedzami ir ļoti spēcīga, bet mūsu dzīvi apraksta arī visas pārējās grahas, tāpēc detalizētu analīzi var veikt summējot visus astroloģiskos parametrus.

Vēdiskā astroloģija izmanto sidērisko zodiaku un runā par planētu (Grahu) atrašanos zvaigznājos. Rietumu astroloģija lieto tropisko zodiaku un runā par planētu atrašanos zīmēs. Nobīde starp zodiakiem ir aptuveni 24°.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.