Dienas īpašais laiks Gulika kala

Saskaņā ar Vēdisko astroloģiju upagraha (ēnu planēta) Gulika ir Šani (Saturna) dēls. Citiem vārdiem sakot, Saturna atvasinājums un izpauž sevi asi un skarbi, bet vienmēr stingri atbilstoši katra cilvēka individuālajai karmai.

Nevar apgalvot, ka Gulika laiks ir pilnīgi nelabvēlīgs, bet tas noteikti ir specifisks brīdis.
Par visām sliktajām darbībām, kuras veiktas šajā laikā, būs jāmaksā vairākkārt. Visam, kas paveikts Gulika kalas laikā ir tendence atkārtoties. Tāpēc nav vēlams precēties, dot vai ņemt kredītus, veikt ķirurģiskas operācijas, apmeklēt slimnīcas, uzsākt apbedīšanas ceremonijas u.c.
Lietderīgi Gulika kalas laikā ir ieplānot labvēlīgas darbības, kuras labprāt var pārdzīvot vēlreiz (svarīgi pirkumi, svarīgi pasākumi). Protams būtiski, lai notikumam būtu labvēlīgi arī citi astroloģiskie parametri un cilvēka individuālā karma. Ja Gulika kalas laikā uzsākat kādu pasākumu, kurš Jums nav labvēlīgs pēc dzimšanas horoskopa, tad iznākums nebūs pozitīvs, lai arī cik cēli nebūtu nodomi.  Gulika kala lieliski piemērota labdarībai.
Lai aprēķinātu Gulika kalu, izmanto precīzu Saules lekšanas un rietēšanas laiku. Tamdēļ Gulika kala vienmēr ir jāaprēķina precīzi katrai ģeogrāfiskajai vietai un datumam. Periodu starp Saules lēktu un rietu dala 8 muhurtās (daļās) , kur attiecīgi Gulika kala ir viena no muhurtām atkarībā no nedēļas dienas:
Svētdiena            7. muhurta
Pirmdiena              6. muhurta
Otrdiena              5. muhurta
Trešdiena            4. muhurta
Ceturtdiena         3. muhurta
Piektdiena           2. muhurta
Sestdiena             1. muhurta


Sīkāk par citiem dienas enerģētiku ietekmējošiem astroloģiskajiem parametriem skatīt Pančangas kalendārs

Gulika Kalas aprēķinu tabulu 2024 var lejupielādēt šeit: Gulika_kala_2024.pdf


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.