Dienas nelabvēlīgais laiks Rahu Kala

Saskaņā ar Vēdisko astroloģiju Rahu ir nelabvēlīga graha (planēta). Šīs grahas ietekmē vajadzētu izvairīties uzsākt kādus jaunus darbus, projektus. Līdz ar to ir svarīgi izvērtēt Rahu Kalu (Rahu laika periodu) pirms jauna darba uzsākšanas. Tas palielina labvēlīga rezultāta iespējamību.

Tajā pat laikā ir lietderīgi Rahu Kalas laikā uzsākt darbus saistītus ar pašu Rahu.

Rahu ir ēnu graha, kura aptumšo cilvēka prātu un neļauj adekvāti uztvert apkārtējo pasauli.

Rahu Kala ir laiks, kurā Rahu izmanto iespēju ietekmēt cilvēkus, notikumus. Rahu Kalas laikā nevajadzētu uzsākt kādas labvēlīgās aktivitātes: laulības; jauns bizness; akciju, zelta, nekustamā īpašuma, automobiļu iegāde; ceļošanas uzsākšana; intervijas; pārrunas u.c. Rahu Kalas laika var turpināt jau iesāktos darbus.

Tāpat kā Šani (Saturns), Rahu ir planēta, kura realizē savas mācības skarbā veidā. Ja Tavi nodomi ir slikti, Tevi nekavējoties sodīs. Ja darīsi arī kaut ko labu, bet ar ļaunu nodomu, tad vienalga saņemsi to atpakaļ kādā negatīva veidā. Rahu, tāpat kā Šani, ir ieradums realizēt ikvienu mācību visgrūtākajā veidā, lai sasniegtu vislielāko efektu. Ja Tavi nodomi ir cēli un Tava apziņa ir tīra, Tev nav jāuztraucas. Šajā situācijā Rahu kala  ir kā jebkurš cits laiks un vari rīkoties pilnīgi droši.

Rahu Kala ir aptuveni, pusotru stundu ilgs laika periods katru dienu. Tās laiki un ilgums ir atkarīgi no vietējā saullēkta un saulrieta, tāpēc tā tiek aprēķināta vienmēr lokāli katrai vietai.

Rahu Kalas aprēķini vienmer tiek veikti lokāli, izmantojot vietējo Saules lekšanas un rietēšanas laiku. Rahu Kala aprēķināta Berlīnei vai Maskavai pilnībā nedarbojas Rīgā.

Pančangas kalendāri sniedz detalizētu informāciju par labvēlīga laika izvēli Pančangas kalendārs


Rahu Kalas aprēķinu Rīgai var lejupielādēt šeitRahu_kala_2024.pdf

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.