Retrogrāds Saturns un Jupiters 2022. gada rudenī

Ar 29. Jūliju 2022 Jupitera (Guru) virzība kļūst retrogrāda. Jupiters būs retrogrāds līdz 23. Novembrim visu periodu atrodoties sevis pārvaldītā zvaigznājā – Zivis (Mīna).

Retrogrāds Jupiters parasti liek atkārtoti iedziļināties jautājumos saistītos ar garīgumu, izglītību, profesionālo stāvokli, ģimenes stāvokli, attiecībām ar radiniekiem, globālām finanšu plūsmām. Retrogrādums diezgan bieži noved pie tā, ka jaunu plānu īstenošana bremzējas, jo īpaši tad, ja šie plāni nav pietiekami labi pārdomāti. Retrogrāds laiks sniedz lieliskas iespējas pārskatīt līdzšinējo pieredzi, pārbaudīt vai plānotās lietas ir rūpīgi izanalizētas. Atkārtoti analizējot iepriekšējos projektus, mēs atrodam ne tikai kļūdas, bet arī veidus, kā tos realizēt efektīvāk.

Jāņem vērā, ka līdz 22. Oktobrim 2022 retrogrāds būs ne tikai Jupiters, bet arī Saturns (Šani). Tātad vienlaicīgi būs retrogrāds Jupiters un Saturns. Tas var vēl vairāk palielināt nepieciešamību analizēt pagātnes pieredzi, labot vecās kļūdas, sazināties ar seniem draugiem un atgriezties pagātnē. Bet šādu tranzītu laikā ir ļoti svarīgi nekavēties pagātnē un nekrist pārmērīgā nostalģijā, bet virzīties uz priekšu.

Svarīgi ir lietas izanalizēt, veikt nepieciešamās korekcijas un iet uz priekšu, veikt uzsāktā un plānotā realizāciju. Svarīgi ir ņemt vērā, ka Saturns grib, lai darbības notiek metodiski, plānveidīgi, pārdomāti, nevis strauji un spontāni. Šis rudens nav strauju un pēkšņu lēmumu pieņemšanai, bet gan jau iepriekš domātu un plānotu pasākumu, projektu plānveidīgai ieviešanai dzīvē, savas pieredzes analīzei, uzsākto projektu koriģēšanai. 

Atcerēsimies, ka kamēr mēs skatāmies pagātnē, esam pagriezuši muguru nākotnei. Ja pārāk ilgi centrēsimies uz jau bijušo, tad kad mēs iesim uz priekšu?

Lai mums visiem izdodas!

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.